13 jul 2020

Ir a contenido

Són les llengües assignatures importants?

Laura Ramon Montmany

Una pequeña de Vitoria sigue a través de internet las clases, este jueves.

Una pequeña de Vitoria sigue a través de internet las clases, este jueves. / Efe / David Aguilar

La llengua és l'assignatura base de tot ensenyament. Durant la meva extensa i no finalitzada etapa escolar, he recopilat centenars d'experiències que m'han dut a aquesta conclusió. Puc assegurar que gràcies al domini de la llengua he pogut aprendre i entendre la resta d'assignatures, incloses les científiques.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Amb el pas dels anys, a mesura que ampliem el nostre coneixement en aquesta matèria, simultàniament, augmentem el nostre coneixement en altres disciplines. Això, ens permet profunditzar en elles, per tant, la llengua ens proporciona l'oportunitat d'ampliar i eixamplar el nostre horitzó, tant acadèmic com personal. La facilitat per vincular-nos amb l'entorn que ens envolta és una altra de les tantíssimes coses que la llengua ens ensenya.

Per altra banda, em sembla necessari destacar que gràcies a la llengua i al coneixement que adquirim d'ella, som capaços de comunicar-nos eficaçment amb el nostre entorn, així doncs, tenim la capacitat d'expressar els nostres sentiments, pensaments i idees als que ens envolten, i al mateix tems, som capaços d'entendre el que els altres volen expressar-nos.

Per a mi, la llengua equival a l'oportunitat de formar-se en les aptituds necessàries per a mantenir una bona comunicació, tant en l'àmbit cultural com amb l'entorn en el qual convivim. Tot i que a vegades pot resultar difícil el fet d'entendre i buscar alguna mena de lògica al que llegim, al cap i a la fi, aquesta és la gràcia d'estudiar-la. La llengua és la base de tot el que constitueix i individualitza.

Participaciones de loslectores

Másdebates