Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Somriu, que els emoticons del WhatsApp no ho facin per tú

Em regales un somriure? Crec que aquest seria un bon eslogan per una campanya publicitària per transmetre felicitat, il.lusió, alegria i motivació entre les persones. Sovint em pregunto perquè la gent, en general, no somriu. Un gest que hauría de ser tan fàcil, fluid i orgànic, que tot èsser humà posseix de manera innata des de que som nadons, tot i que a  vegades, en determinades situacions, ho poso en dubte.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quan vas passejant pels carrers de Barcelona, quan vas a comprar el  pà a la fleca del teu barri, en el metro, al tren o a l'autobús, en la  consulta del dentista... la gent no es mira, no gesticula, no somriu.

No creieu que les coses anirien millor si tots ho fessim? Somriure té un munt d'aventatges que poden ajudar-nos a ser més  feliços, a sentir-nos més joves, a superar-nos, a ser positius i més segurs, a millorar la nostra imatge i atractiu, ens allibera de l'estrès, es saludable, ens ajuda en les nostres relacions socials,  ens permet veure les coses de la manera més amable i sovint més fàcil.

Em resisteixo a creure que el somriure desapareixerà de les nostres cares i que només utilitzarem els emoticons del WhatsApp per expressar  la nostra felicitat. Jo somric cada dia i ho penso continuar fent. I tu, em regales un somriure?

Participaciones de loslectores

Másdebates