Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Siguem responsables davant dels més que probables rebrots"

Gente con mascarillas en la denominada nueva normalidad pasea por la Calle Gran Vía de Madrid .

Gente con mascarillas en la denominada nueva normalidad pasea por la Calle Gran Vía de Madrid . / DAVID CASTRO

Respecte a la covid-19 estem veient actituds, tant a escala individual com col·lectiu, impròpies de persones responsables. Són actituds irreflexives i moltes d'elles, perquè no dir-ho, plenes de menfotisme i fatxenderia. Totes les normes i prevencions se les passen pel forro, i tot en nom d'una mal entesa llibertat. No pensen en les conseqüències que les seves actituds poden significar tant per ells mateixos com per als demés.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

De la mateixa manera que a Pinotxo li creixia el nas quan feia de les seves, a totes aquestes persones els hauria de créixer, per exemple, les orelles, així d'aquesta manera serien fàcilment identificables i si algun dia, millor que no, necessitessin els serveis sanitaris, doncs que el personal que els atengués els fes reflexionar sobre el seu comportament i alhora els deixés ben clar que serien els últims en ser atesos. I això seria un acte de justícia, ja que aquesta és donar a cadascú el que es mereix. Voldria deixar clar que això de les orelles s'ha de llegir només en sentit figuratiu.

I a tots els polítics, tant els d'allà com els d'aquí, els diria que és tan crítica i dramàtica la situació que actualment estem vivint que ara no és el moment de dedicar ni un sol minut ni a fer política partidista per un costat ni cap brindis al sol per l'altre. Les seves preocupacions bàsiques haurien de ser dues: la salut i el plat a taula per a tothom. Aquesta és la seva obligació i el que nosaltres els hem d'exigir.

Participaciones de loslectores

Másdebates