Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"L'ajuda a bars i restaurants no ha estat suficient"

Un hombre baja la persiana de su negocio, en traspaso por la caída de ingresos a raíz del coronavirus, este jueves 16 de julio en València. 

Un hombre baja la persiana de su negocio, en traspaso por la caída de ingresos a raíz del coronavirus, este jueves 16 de julio en València.  / RAMÓN GABRIEL

Fa més de deu dies que des del Govern de Catalunya es va demanar al sector de la restauració tancar els seus establiments i dedicar-se només al servei 'take-away' durant quinze dies per tal de controlar l'increment de contagis de coronavirus. Davant d'aquesta decisió del poder executiu, molts restauradors van contemplar les opcions que els quedaven i molts van decidir abaixar les persianes. Juntament amb el sector de l'oci nocturn, la restauració està tenint moltes pèrdues que està obligant a tancar molts establiments per falta d'ajudes. Per això, el 20 d'octubre es va declarar que tots aquells restauradors que ho necessitessin podien optar a pagar només el 50% del lloguer del local, però aquesta ajuda no ha estat suficient. Quan falten pocs dies per complir el termini de tancaments bars i restaurants, s'ha elaborat un pla per tal de rescatar tant el sector de la restauració com la de l'oci nocturn? Deixaran que els sectors desapareguin i amb ells la resta d'activitats econòmiques del país? M'atreviria a dir que no trigarem gaire a veure les conseqüències econòmiques i socials que això ens portarà.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Participaciones de loslectores

Másdebates