Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Hi ha relació entre l'augment de negativitat i la situació política?"

Imagen de la manifestación convocada por la ANC y Òmnium para exigir la liberación de los políticos presos, el pasado 11 de noviembre, en Barcelona. 

Imagen de la manifestación convocada por la ANC y Òmnium para exigir la liberación de los políticos presos, el pasado 11 de noviembre, en Barcelona.  / RICARD CUGAT

El resultat derivat de la pluja de dades estadístiques que ens arriben continuament pels mitjans de comunicació indiquen que alguns paràmetres socials estan canviant, i no per millorar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tres mostres: les víctimes dels accidents de trànsit, els robatoris i la violència de gènere ; en trobaríem més, però la tendencia queda  demostrada.

Seran casualitats, pero m'atreveixo a formular una pregunta als professionals especialitzats en psicosi individual: ¿es podría trobar certa relació entre l'augment d'actituts personals negatives i la engoixant situació político-social que arrosseguem fa molts mesos i que la TV ens mostra a diari?  

De confirmar-se, seria una raó més per formular una seriosa i clamorosa crida a la serenitat i a la responsabilitat dels nostres governants. Que deixin el seu nefast tacticisme , que  busquin i trobin urgentment solucions exempleritzants que ajudin a  recobrar la raonable tranquilitat individual de la ciutadania.-

Participaciones de loslectores

Másdebates