Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La reina Letizia i els seus abdominals"

La reina Letizia preside el acto conmemorativo del Día Mundial de la Cruz Roja en Valencia.

La reina Letizia preside el acto conmemorativo del Día Mundial de la Cruz Roja en Valencia. / EFE / Kai Försterling

Últimament, no es parla d’altra cosa que no sigui la vestimenta de la reina Letizia, des del vestit blanc i negre de la marca multinacional Mango fins a l’última notícia sobre un acte commemoratiu del Dia Mundial de la Creu Roja, on la reina lluïa preciosa amb un vestit de color fúcsia en tendència d’una marca valenciana. Aquest vestit deixava entreveure els seus abdominals gràcies a unes obertures col·locades a la part alta de l’abdomen.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És penós que l’esdeveniment hagi arribat a tanta gent i se’n parli tan sols per la crítica negativa pública del vestit i la reina. Que si no és apropiat per una reina, que si és ‘xoni’, etcètera.

Em sembla una opció molt encertada i valenta que la reina opti per fer costat a marques nacionals aparentment no tan conegudes en comptes de presumir del seu nivell econòmic, aconseguint així apropar-se més a la societat, a la moda i a les tendències del mercat.

Participaciones de loslectores

Másdebates