Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Diuen que manquen professors, però els que tenen bons els cremen, maltracten i menystenen"

Una profesora de matemáticas da una clase en un instituto de secundaria

Una profesora de matemáticas da una clase en un instituto de secundaria / CARLOS MONTAÑÉS

El meu escrit és una mica per desfogar-me. Soc professora de secundària, m'encanta, m'agrada, de fet m'apassiona la feina que faig, és purament vocacional. I segons diuen els meus alumnes: "ets bona profe, queda't".

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara bé, em vaig quedar a 50 persones d'entrar per mèrits, no hi ha manera de passar 'opos'. Com 'cullonsus' s'ofereixen més places a 'opos' que a mèrits? Per què jo, amb pràcticament 9 anys, quedo fora i altres, amb menys, entren? Quan es tractava d'eliminar el frau de llei. És un sistema injust i inacceptable.

Per altra banda, ni tan sols puc cobrar el sexenni que em correspon, quan toca. Diuen que manquen professors, però els que tenen bons, els cremen, maltracten i menystenen. Al final és per marxar a la privada, cosa que no m'agrada. Així la institució pública perd professionals de qualitat i es queda amb personal que diu: "ara tinc 'opos', no haig de fer res". Precisament és el moment en què, amb tranquil·litat, més i millors coses pots fer pels nanos!

És indignant. Després ens demanem què passa amb les PISA i, vinga tots a fer cursets. No home no! Agafeu el personal bo, el que creu, el que estima, el que es deixa la pell per oferir a l'alumnat eines de futur i deixeu-nos fer la feina sense tantes 'collonaes' i sense tants obstacles.

Atentament,

Una molt bona 'profe' cremada pel sistema.

Participaciones de loslectores

Másdebates