Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Em pregunto si realment som demòcrates o només ho aparentem"

Varias personas escogen papeletas para ejercer su derecho al voto en el pabellón polideportivo Ames en A Coruña durante la jornada electoral en Galicia

Varias personas escogen papeletas para ejercer su derecho al voto en el pabellón polideportivo Ames en A Coruña durante la jornada electoral en Galicia / EFE/ Lavandeira Jr

Els polítics han convertit el que hauria de ser una vocació de servei a la societat en una professió i en un 'modus vivendi'. Per ells, la seva primera i principal prioritat és la defensa dels seus interessos particulars i partidistes i la satisfacció dels seus egos. Per ells, el fi justifica els mitjans i el seu fi és arribar al poder i per aconseguir-ho faran tot el que calgui, i quan dic tot vull dir tot.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No oblidem però, que la classe política és un reflex de la societat que representen i el que la democràcia ens garanteix és precisament que no siguem governats millor del que ens mereixem.

A propòsit de la democràcia, són moltes les vegades que em pregunto si realment som demòcrates o només ho aparentem, no serà que el que realment ens interessa és veure complerts els nostres ideals i interessos i no tant la manera com ho aconseguirem? Dic això perquè no fa molt vam viure, precisament a Catalunya, uns episodis molt negatius.

Es va parlar molt de mandats democràtics quan realment tot va ser una imposició i tots els valors democràtics varen ser trepitjats. I és que no sempre hem actuat com a bons demòcrates. Es diu, i amb raó, que "rectificar és de savis".

Participaciones de loslectores

Másdebates