Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Senyora alcaldessa, ens ajuda a millorar el barri de Santa Eulàlia?"

Archivo - Imagen de archivo de un patinete eléctrico en circulación

Archivo - Imagen de archivo de un patinete eléctrico en circulación

Som tres alumnes de quart de primària de l' Escola Casal dels Àngels, de L' Hospitalet de Llobregat, i volem posar el nostre granet de sorra per millorar el barri de Santa Eulàlia.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Pensem que els carrers, tot i tenir persones que els netegen, estan molt bruts. Estan plens de papers, deixalles de gossos, etc. Els propietaris dels gossos han de ser més responsables i també portar les seves mascotes lligades per més seguretat.

Un altre punt a millorar és el soroll durant les nits. No sempre podem dormir, ja que se senten crits i baralles. Opinem que podria haver-hi més vigilància als carrers per tenir un millor descans.

L’última observació a fer són els patinets. Molts companys ens han dit que han tingut molts incidents perquè circulen per on volen, no porten proteccions, van molt de pressa... Sortir de casa nostra a vegades és un perill. Tots volem tenir un millor Hospitalet. Ens ajudes?

Participaciones de loslectores

Másdebates