Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Plató i un ornitorinc entren en un bar o la tasca de votar un nou Govern"

Comparecencia de Pere Aragonès en el segundo debate de investidura en el Parlament para elegir al President de la Generalitat de Catalunya.

Comparecencia de Pere Aragonès en el segundo debate de investidura en el Parlament para elegir al President de la Generalitat de Catalunya. / Ferran Nadeu

Si sentiu «Plató i un ornitorinc entren en un bar» ben segur que quedeu sorpresos... en realitat és el títol d’un llibre, molt interessant, que ens fa un resum de les diferents opcions filosòfiques mitjançant acudits. Plató. Així segueix: «El cambrer envia una mirada de perplexitat al filòsof, i Plató li diu: 'Què hi farem... a la caverna tenia més bona pinta'».

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És el que ens passa a molts que vam anar a votar el 14 -F carregats de il·lusions, i més després de veure els resultats. Han passat set setmanes i vivim una perplexitat incomprensible. L’ornitorinc comenta si cal que cobrin els diputats per aquestes setmanes de meditació trascendental: els ornitorincs si no s’espavilen no mengen. No feu massa cas: què es pot esperar d’un ornitorinc que parla amb Plató en un bar?

Ens acomiadarem amb un acudit manllevat del mateix llibre: "Un optimista diu: el got està mig ple. Un pessimista: 'El got està mig buit'. El racionalista diu: 'Aquest got és el doble de gran del que és necessari'".

A veure si resulta que al Parlament li va gran la tasca de votar un nou Govern. No deixeu per demà el que es pugui fer avui. Salut i República!

Participaciones de loslectores

Másdebates