Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"No al tancament de les estètiques"

La firma Natura Bissé brinda formación gratuita en estética oncológica.

La firma Natura Bissé brinda formación gratuita en estética oncológica.

Avui miro amb tristor la persiana baixada del meu centre d'estètica, per segona vegada l'any 2020. El primer cop em vaig resignar pel bé de tots, ara estic indignada i em sento estafada per tots: per la Generalitat, en primer lloc, pel seu desconeixement de què fem i com ho fem; pels mitjans de comunicació, en segon lloc, per ometre totalment dels seus informatius el meu sector i, en tercer lloc i més important de tots, pel Gremi d'estètica de Catalunya per la seva incapacitat per defensar el sector i els drets de tots aquells que hem treballat responsablement, invertint temps i diners en convertir els nostres centres en llocs segurs pels clients.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però està clar, és molt més fàcil decretar tancaments i prometre ajuts que mai arriben que prendre mesures efectives al carrer que depenguin del mateix govern. Tristor, indignació i ràbia és el que sento en mirar aquesta persiana que potser no tornarà a pujar.

Participaciones de loslectores

Másdebates