Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"És una gran notícia que Netflix incorpori el català a una de les seves produccions"

La familia protagonista de ’Los Mitchell contra las máquinas’

La familia protagonista de ’Los Mitchell contra las máquinas’ / Netflix

La pervivència d'una llengua depèn fonamentalment del seu ús social. Actualment, aquest ús s'exerceix, en gran part, mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació. Per això és de vital importància que el català estigui present tant als patis de les escoles i altres espais de la nostra societat, com a les xarxes socials i plataformes com Netflix, Amazon Prime, HBO i d'altres.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La Fundació puntCAT va copsar fa més de 15 anys la importància que el català tingués presència com domini lingüístic a internet, i va aconseguir de l'ICANN, l'entitat internacional responsable d'assignar els dominis d'internet, l'assignació del domini català representatiu de tota la comunitat catalanoparlant d'internet.

Per aquesta necessitat de tenir presència a internet és una molt bona notícia que Netflix hagi incorporat per primera vegada el català a una de les seves produccions, 'Els Mitchell contra les màquines'. Ara depèn de nosaltres, de tota la comunitat catalanoparlant, que la iniciativa tingui continuïtat i s'eixampli a altres plataformes.

Participaciones de loslectores

Másdebates