El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

Muntanyes de pinassa a Gavà Mar, una gran molèstia

Celia Garrido GarcíaGavà

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Martes, 16 de enero del 2018 - 09:00 h

Aquestes línies les vull dedicar al servei de recollida d'escombraries del barri de Gavà Mar, el meu barri. Sempre m'he considerat una persona comprensiva i, com a tal, entenc perfectament que estem en el mes de gener i els vendavals, torbs, ventoleres i, en fi, totes les paraules que puguin compartir el lexema "vent-", són un fenomen freqüent en aquesta temporada de l'any (especialment quan vius a tan sols uns metres de distància del mar).

No obstant això, el fet que dia rere dia, setmana rere setmana, en tots i cadascun dels xamfrans del meu barri s'acumulin munts i munts de pinassa, ja comença a irritar-me. I no, no ho dic únicament per l'estranya sensació que suposa sortir al matí al carrer i sentir-se immersa en una pel·lícula de Tarzan com si es tractés de tele transportació (que, dit sigui de pas, és una gran pel·lícula); tampoc ho dic per l'espantós efecte visual que suposa trobar una selva enmig de la urbanització. Ja ho dic a l'efecte de seguretat i higiene.

Les muntanyes de pinassa acumulades, tant al llarg dels carrers com en les interseccions de la carretera, impedeixen que els vehicles tinguin visió suficient a l'hora de circular i realitzar els corresponents 'STOP'. Aquest matí he estat a punt de tenir un accident en un d'aquests creus i, desgraciadament, no és la primera vegada que m'ocorre (tan anant de vianant com a l'interior d'un cotxe). Comentant-ho amb alguns veïns (i ja recuperada de l'esglai) he pogut contrastar que no sóc l'única que ha viscut un episodi semblant.

En definitiva, la crispació als carrers de Gavà Mar pels munts de pinasses acumulats comença a ser una opinió generalitzada. Per això, crec fermament que l'Ajuntament hauria de prendre cartes en l'assumpte i garantir així el benestar i seguretat de la ciutadania.

Participaciones de los lectores

El pes de l'oblit

Pere Olivé Sant Just Desvern

Els principis de fraternitat són avui notícia arreu del món.... Seguir leyendo

Europa y Correos: que no siempre paguen los mismos

Antonio Sánchez Barcelona

Europa ha exigido a España que ... Seguir leyendo

Carta oberta als partits catalanistes: "Esteu fent el ridícul"

Jaume Farrés Olesa de Montserrat

Sánchez no ha estado a la altura de los españoles al no revelar la amnistía fiscal

Conrado Gallego Alcalá Collado Villalba

El desencanto de todo un país

Fernando de la Torre Barcelona

Carta de una trabajadora de Vueling

A. A. Barcelona

Esta carta va dirigida a todos los usuarios de Vueling, a los que pierden vuelos, cambian fechas, sufren cancelaciones, retrasos y a los que no... Seguir leyendo

Más competencia en el sector público y menos impuestos

Plácido Cabrera Jaén

Recientemente hemos conocido que la Comisión Europea ha sancionado en 4.340 millones de euros a Google por el a... Seguir leyendo

Rusia y la vuelta del zarismo

José Antonio Avila López Terrassa

El drama de la inmigración: Rescatar, sí, y proveer después

Núria Carreras Banyoles

Hace meses y años que asistimos a la tragedia del Mediterráneo. Vemos imágenes que nos impactan y nos recuerdan que eso cont... Seguir leyendo