Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Menys deures

Martín Martínez Martínez martínmm

La OCDE ens avisa: Si volem millorar els resultats acadèmics, els  deures no són la solució. No són pocs els especialistes que  afirmen que l’alumne  sobrecarregat acumula però no crea. Aprèn mecànicament, però no  construeix. Són molts els que defensen que l’alumne tingui temps  sobrant. Si s’avorreix, es buscarà la vida. Ningú pot suportar la  inactivitat. Sovint de l’absència de tasques obligatòries es deriva  la investigació o l’expressió creativa. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Dic això després de llegir que s'ha comprovat que les persones no  poden estar aturades. Ni a soles amb els seus pensaments. Les persones necessiten fer alguna cosa: si no tenen  el mòbil, per parlar, un llibre per llegir o una mica d'espai per  caminar, es desesperen. Entre la inactivitat total o una descàrrega  elèctrica, prefereixen la segona. Aquestes són les conclusions d’un  experiment dirigit per un psicòleg de la Universitat de Virgínia.

Participaciones de loslectores

Másdebates