Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'anime va fer que el meu pare i jo tornéssim a connectar

Light y su ’shinigami’, en el anime ’Death note’.

Light y su ’shinigami’, en el anime ’Death note’.

Amb el meu pare, de petit passava molt de temps amb ell, ens divertíem junts a qualsevol lloc, però la vida no deixa d'avançar. Quan vaig començar Batxillerat ja suposava que tindria molta pressió, però no m'imaginava que també faria que els nostres 'llaços' s'allunyessin. Ell treballa molt i jo sempre estava ocupat, i allò ens va distanciar massa.

Entretodos

Ara amb la quarantena, ell passa una mica més de temps a casa i jo em puc organitzar millor la feina, però no va canviar molt la situació. Un dia em va preguntar per una recomanació d'anime, i em va sorprendre perquè aquest tema no li interessava gaire. Li vaig recomanar l'anime 'Re:Zero' i el vam començar a veure junts, i per primera vegada en molt temps sentia que havíem tornat a reconnectar, que tornàvem a tenir aquella relació pare-fill, rient i gaudint junts.

Vaig arribar a pensar de recuperar-ho una vegada hagués acabat els meus estudis, però ara me n'alegro de no haver-ho fet, perquè m'hauria penedit de no haver gaudit de la meva joventut amb aquell qui va plaure la meva infantesa.

Participaciones de loslectores

Másdebates