15 ago 2020

Ir a contenido

Mascaretes transparents per no perdre els somriures

Albert Altés Segura

Una profesora utiliza una mascarilla transparente para comunicarse con sus alumnos sordos, en Bruselas, el pasado 4 de mayo.

Una profesora utiliza una mascarilla transparente para comunicarse con sus alumnos sordos, en Bruselas, el pasado 4 de mayo.

Respectant les normes sanitàries, no em puc estar d'escriure el que veig dia sí i dia també. Gairebé tothom ha acceptat que cal portar la mascareta, però diria que gairebé tothom està emprenyat per haver de portar-la. De cop, ens hem vist obligats a tapar-nos casi la meitat de la cara per protegir-nos de la covid-19.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Aquesta pràctica, que molt sovint oblidem però que immediatament la reconduïm, diria que ens molesta. Sobretot perquè no veiem la boca i els llavis de la persona del davant i nosaltres tampoc ens podem expressar gens ni mica. O sigui, no podem observar el somriure de l'altre persona, un dels principals senyals d'amistat dels humans! 

Els animals mai riuen quan veuen algú. És un fet molt diferencial dels 'sapiens'. Ara no podem mostrar aquest fet tan humà, i això fa que senti molt mal humor i mal ambient arreu a on vaig. Massa serietat! Pot ser és hora de fabricar a gran escala una mascareta transparent.

Participaciones de loslectores

Másdebates