Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'exportació del producte del PP que no superaria controls de qualitat

Alicia Sánchez-Camacho, Carlos Floriano y Santi Fisas, haciendo campaña en Figueres.

Alicia Sánchez-Camacho, Carlos Floriano y Santi Fisas, haciendo campaña en Figueres. / RAFA GARRIDO

Llegeixo que Enric MilloAlberto Fernández Díaz i Alícia Sánchez-Camacho aspiren a ocupar la vacant que Santi Fisas deixa a Brusel·les. No m’estranya! Com no podia ser d’altra manera, cal reclamar el premi que correspon als serveis prestats amb plena fidelitat i 'adhesión inquebrantable'. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Es planteja però un problema: només hi ha una plaça a ocupar i són tres. El cert és que tinc curiositat morbosa per veure com es resol la situació.

Una possibilitat és que la cúpula del partit decideixi a partir d’un concurs de mèrits, és a dir, valori qui l’ha fet més grossa al llarg de la seva servil trajectòria; l’altra, és convocar unes primàries obertes a militants i simpatitzants. En qualsevol cas, també es pot organitzar una mena d’Operación Triunfo amb jurat independent i plenes garanties. “Així com cal, així com cal ...” (deia La Trinca).

Sigui com sigui, el fet és que, una vegada més, s’exportarà un producte que en cap cas superaria el control de qualitat democràtica imprescindible per ocupar un escó a Europa.

La campanya per prestigiar Espanya a l’exterior continua!

Participaciones de loslectores

Másdebates