Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'acció de protesta deplorable amb el vedell malferit

Granja experimental de terneros de la Cooperativa d’Ivars.

Granja experimental de terneros de la Cooperativa d’Ivars. / XAVIER COLL GILABERT

L'acció dels ramaders del Pallars Sobirà que van deixar un vedell malferit per un os dins de les dependències de l'oficina del Parc Natural de l'Alt Pirineu, a Llavorsí, per tal de protestar, precisament, contra els atacs perpetrats pels ossos resulta, al meu entendre, una actuació absolutament condemnable

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I és que no només van portar l'animal a les esmentades dependències, sinó que, a més a més, el van abandonar allà i posteriorment se'l van haver d'endur els agents rurals per sacrificar-lo a causa del seu mal estat. Calia maltractar i utilitzar l'animal com si fos un moble per poder muntar tot aquell espectacle?

No en tenien prou, per exemple, amb haver enganxat a les portes d'entrada i a l'interior d'aquelles dependències unes quantes fotografies ben grans de l'animal malferit per expressar les seves denúncies?

Per raó que puguin tenir aquests ramaders en les seves queixes, amb actuacions tant incíviques i tant poc respectuoses amb l'animal com la seva, crec que només aconsegueixen deixar ben palesa la poca estima que tenen envers els seus propis animals.

Participaciones de loslectores

Másdebates