Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Pels socialistes, Catalunya només és una pilota per poder jugar a Madrid"

Pedro Sánchez con Salvador Illa, este sábado en Montmeló

Pedro Sánchez con Salvador Illa, este sábado en Montmeló / JORDI COTRINA

El PSC diu que el vot a la seva llista és per a Illa i Sánchez, el seu mestre a la Moncloa. El Sánchez del numeret de fer-se veure amb un ofès "ara marxo, ara em quedo", pel 'lawfare' a la dona, cosa que ells prou han practicat amb els independentistes. Però, què no sap el PSC que el 12M, malgrat les rebequeries d'en Sánchez, és per al Parlament i no pas per al Congrés i el llogater de la Moncloa?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Pels socialistes, Catalunya només és una pilota per poder jugar a Madrid, però aquí caldrà fer pactes, i per cada president escollit només en surten tres. Un de contra natura, ja que a més dels Comuns, Salvador Illa necessitaria a PP i Vox, en un front espanyolista similar al ja encetat per Collboni a Barcelona. L’única alternativa a això, per tal de fer-lo president, seria el suïcidi d’Esquerra fent un nou tripartit espanyolista. I el tercer, el d’unitat independentista liderat per Puigdemont amb el suport de Junts, Esquerra i la CUP.

És ben clar que això va d’un Illa a les ordres de la Moncloa, masover o governador civil de les províncies catalanes, home amb experiència centralitzadora. O bé d’un Puigdemont que pot i sap dir que no, i ja ho ha dit algun cop, acompanyat de gent amb experiència professional i de govern, tot garantint la bona gestió possible -benestar actual dels catalans-, i lluitar per la independència per a un benestar millor.

Participaciones de loslectores

Másdebates