Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Si les reclamacions que es fan a la Generalitat estan guanyades, per què no resolen aquest deute?

Archivo - Edifici de la Conselleria dEducació de la Generalitat de Catalunya a Barcelona.

Archivo - Edifici de la Conselleria dEducació de la Generalitat de Catalunya a Barcelona. / DAVID ZORRAKINO/EUROPA PRESS - Archivo

Aquesta carta va dirigida a la demagògia política que en temps d’eleccions acostumem a patir. D’ençà de fa més d’un any vinc reclamant al Departament d'Educació l' impagament d’un complement. En el marc legal que tenim, he argumentat el què i he fet totes les demandes hagudes i per haver.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Des de la direcció dels Serveis territorials fins a les dues persones que han entomat la Conselleria d’Educació i a les d’Economia, Presidència i al mateix president de la Generalitat. Excepte el gabinet del president, ningú ha respost. Bé, tret de càrrecs administratius de personal que més que respondre han jugat a cuc i amagar. De ben segur que no volien respondre per allargar el procés.

De fet, ja hi ha persones que han fet el procés d’interposar un recurs contenciós administratiu. Aquest l’han guanyat, sens dubte. Però la pregunta és: sabent que les reclamacions que es fan estan guanyades i que volen estar al costat de les persones, per què no resolen aquest deute?

Som uns centenars de persones afectades però prefereixen allargar el procés perquè així part del deute queda vençut i s’estalvien uns euros. Prou de demagògies i siguin realment responsables. Es tracta de complir allò que diuen: "Al costat de la gent" i no un govern que "Juga amb les persones".

Participaciones de loslectores

Másdebates