Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La iniciativa veïnal Acompanyament digital de La Sagrera ajuda a les persones amb 'dificultats digitals"

El certificado digital de coronavirus sale adelante en la Eurocámara. / PARLAMENTO EUROPEO / VÍDEO: EFE

Soc voluntària de la iniciativa veïnal de La Sagrera Acompanyament digital, que va sorgir per poder ajudar a les persones que tenen dificultats amb les tecnologies: des de mostrar les funcions dels 'smartphones', donar-se d’alta a La Meva Salut, demanar cites prèvies, realitzar tràmits 'on line' amb l’Administració pública, etcètera. Hem fet un grapat d’intervencions exitoses, des que vàrem posar en marxa el projecte. Comptem amb el suport de diferents entitats i equipaments del barri: La Sagrera es Mou, l’Espai-30, el Casal de Barri la Torre de la Sagrera, l'oenegè T'acompanyem i la Biblioteca Marina Clotet.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els escrivim perquè hem llegit l’article 'Antonia, contra la fractura digital' que van publicar el 17 de juliol al seu diari en el que transmeten el testimoni d’una veïna de La Sagrera que pateix l’escletxa digital; justament en un barri on nosaltres hem organitzat un servei per donar suport a aquests casos.

Estem en contacte tant amb el CAP com amb Serveis Socials de Garcilaso, que ens deriven persones amb dificultats digitals. Disposem de pòsters i 'flyers' que tenim posats per diversos espais públics de La Sagrera (CAP, serveis socials, biblioteca Marina Clotet..). Per aquest motiu, pensem que seria interessant que aquesta informació complementés l’article; resultaria de gran ajut per a les persones que pateixen la bretxa digital tenir coneixement del nostre voluntariat. A més, el servei que oferim, a l’estar format per persones que viuen a La Sagrera, també ajuda a crear xarxa veïnal.

Participaciones de loslectores

Másdebates