Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La llavor germinada en el confinament ara es veu amenaçada"

Vista general de Barcelona desde el mirador de Torre Baró.

Vista general de Barcelona desde el mirador de Torre Baró. / JORDI COTRINA

Tenia una llavor amagada dins i no la trobava, envoltat de soroll de motors a la via publica; enmig de música de botigues de moda; de concerts de rock, d'estadis de futbol i de converses de bar i cerveses; també de sorolls més sutils amagats en el rerefons de la publicitat, dels programes de televisió, de la ficció de les sèries, dels missatges i dels memes. Envoltada de tota aquesta inabastable informació que es fa difícil de gestionar. Aquesta llavor germinada en el confinament ara es veu amenaçada amb no produir cap fruit, perquè tornen els crits a les terrasses, els sorolls dels automòbils i les motos i la massificació del turisme es torna a convertir en un futur malson.

Entretodos

La contaminació i el medi ambient encara esperen que la Humanitat es congratuli de la Natura i que l'economia giri a favor de les causes nobles. Per a tot això i moltes altres causes que no caben en una pàgina temo que aquesta llavor no doni mai el fruit que el confinament li hi ha atorgat com a oportunitat. I com a éssers humans perdrem el valor i la lliçó d'una experiència tan profunda.

Participaciones de loslectores

Másdebates