Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Esports UB: política i responsabilitat moral

Personas mayores practican ejercicios suaves en Esports UB.

Personas mayores practican ejercicios suaves en Esports UB. / LES MILLS

El Pla Estratègic d’Esport Universitari de Catalunya (2013-2020) impulsat per la Secretaria General de l’Esport, el Consell Interuniversitari de Catalunya, i la col·laboració i implicació de totes les universitats catalanes, defensa potenciar una pràctica físicoesportiva formativa i saludable, als membres de la comunitat universitària, als estudiants i als ciutadans en general.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A partir de l’1 de juliol, Esports UB, que ja tancava els festius i alguns dies feiners de Nadal, i Setmana Santa, tancarà tots els diumenges, i del 5 al 25 d’agost del 2019.

Aquestes mesures són molt greus i suposen una falta de responsabilitat moral envers la salut física i mental, i la qualitat de vida de les persones.

Hi ha persones que només poden accedir a realitzar pràctiques físicoesportives saludables durant els caps de semana i les vacances.

La pràctica esportiva és un mitjà excellent per prevenir i tractar malalties, una via de relacions socials, i una alternativa als estils de vida que són perjudicials per la Salut.

Una mala praxis política tanca la porta a la interacció moral de salut, lleure i esport.

Participaciones de loslectores

Másdebates