Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El col·lectiu sanitari es mereix alguna cosa més que elogis i aplaudiments

Agentes de los Mossos aplauden a los sanitarios en el hospital de Bellvitge.

Agentes de los Mossos aplauden a los sanitarios en el hospital de Bellvitge. / JORDI COTRINA

Helena López Serrano

Es parla d'ertos, eros, de que  baixaran els sous als futbolistes dels equips esportius però no veig que es parli d' augmentar el sou a totes aquelles persones gràcies a les quals la població podem resistir aquesta situació actual. Algú parla d'augment de sou a metgesinfermeres, auxiliars, zeladors, personal de neteja, treballadors de supermercats, farmàcies i tota aquesta població? Estan molt bé els aplaudiments i les cançons, pero ells s'estan jugant la vida per nosaltres.

Entretodos

Conec molt bé el col·lectiu sanitari perquè n'he format part durant 40 anys de la meva vida i sé que no els mou l'interés propi peró, de veritat no penseu que es mereixen alguna cosa més que elogis i aplaudiments? El sou d'un metge fà pena, no parlen del de la resta de personal, la càrrega asistencial ja abans de la pandemia era brutal. Reflexionem.

Quan es van manifestar contra les retallades molta gent que ara els aplaudeix deien que l'únic que voliem era un augment de sou. Per desgràcia, ara es veu que el que demanaven era treballar amb dignitat i amb mitjans per poder atendre les necessitats de la nostra població.

Una mica tard, però ara sí que es pot solventar en part aquesta gran injustícia.

Participaciones de loslectores

Másdebates