Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Em pregunto si és una estratègia fer coincidir la detenció d'un raper amb una victòria electoral"

Agentes de los Mossos intentando disolver una manifestación en Barcelona en apoyo de Pablo Hasél.

Agentes de los Mossos intentando disolver una manifestación en Barcelona en apoyo de Pablo Hasél. / ELISENDA PONS

El desencant i les restriccions passen factura ara a la població. Els aldarulls dels carrers d'aquests dies hi estan relacionats del tot . La història present ens torna a mostrar el fet més aparentment fortuït o inesperat pot desencadenar tot el que per a uns pot ser qualificat de simple desgavell passatger o per d'altres d'inici d'un canvi real de les coses. Mentrestant, i davant el fet concret que ens afecta aquests dies, una es demana si tot plegat no podria ser una reiteració de la suposada estratègia de crear un problema per amagar-ne o desvirtuar-ne un altre. No és cap casualitat que la detenció del raper es postposés just per a després de la victòria ja prevista pel conjunt dels partits independentistes, quan se sabia que el seu deure passava per la formació d'un govern.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tanmateix, una es resisteix inútilment a no voler pensar que altra vegada, així doncs, qui de debò mou els fils ha tornat a aplicar allò de "com pitjor estiguin ells, millor per a nosaltres". I, és clar, qui acaba rebent els mals tantos és el conjunt dòcil o impotent de la societat.

Participaciones de loslectores

Másdebates