Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La democràcia, com l'amor, és impossible que subsisteixi sense una veritable justícia i llibertat"

El presidente del tribunal del ’procés’, Manuel Marchena, en la sesión de este miércoles, en la que el juicio ha quedado visto para sentencia.

El presidente del tribunal del ’procés’, Manuel Marchena, en la sesión de este miércoles, en la que el juicio ha quedado visto para sentencia. / EFE / EMILIO NARANJO

Alguns fiscals opinen que, després la sentència, els polítics acusats dels greus fets dels quals tothom ha estat informat per TVE, i davant la gravetat del seu delicte, haurien de complir condemna a les presons espanyoles i no a Catalunya.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Considero que fer tal cosa seria com reconèixer que Catalunya no és Espanya. Pel que fa a la divisió entre catalans independentistes o no independentistes, potser es fa diferent tracte en l'atenció que reben en hospitals, o en les escoles, o en qualsevol dels seus serveis públics? Tenir diferent pensament polític i creure que la democràcia, com l’amor, sense una veritable justícia i llibertat és impossible subsisteixi, és delicte? Pensar així dins d'Espanya és delicte?

Participaciones de loslectores

Másdebates