Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Consell per la República o seny? Arribin a un acord, si us plau"

Carles Puigdemont, en rueda de prensa en el Parlamento Europeo.

Carles Puigdemont, en rueda de prensa en el Parlamento Europeo. / AFP / JOHN THYS

Francesc Buixeda Cabré

El 14-F vàrem votar per un nou Govern i un nou president català en haver estat inhabilitat l'anterior, esgotant el termini legal per convocar-se automàticament les eleccions. Després d'aquest pelegrinatge, en seguim un altre. Encara no han arribat a cap acord els dos partits independentistes (ERC i JxC); les desavinences són evidents des de fa temps, però ara s'ha girat la truita: el guanyador ha estat Esquerra, quedant en segon terme el partit pilotat des de Waterloo, i aquí comença el nou problema, no existiria si es mirés a tots els costats.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Això és una mostra evident que la classe política no pensa en la ciutadania per aconseguir un govern estable i durador. Han passat dos mesos més i estem pitjor que a l'inici del periple. A Catalunya estem més que farts, entre la inestabilitat política, la gestió de la pandèmia i una Generalitat que vol de totes totes, convertir el país en una república independent, amb les conseqüències negatives de desprestigi i pèrdua d'inversions, i sense que es pugui arribar enlloc, tot i dir "ho tornarem a fer".

Classe política independentista catalana, la que està aquí i la de Waterloo, si us plau feu el favor d'acabar entenent-vos o, en cas contrari, permeteu que es pugui formar govern practicant la transversalitat, sense pensar en els colors sinó en el bé de Catalunya i els catalans. Ja n'hi ha prou d'aquest 'dia de la marmota' continu; no ens porta altra cosa que empobriment i desprestigi. Ningú amb una mica de seny, pot pensar o intuir un Govern comandat des d'un consell per la república ubicat a Brussel·les, a on van fugir part dels responsables del referèndum i declaració d'independència per uns minuts. Si us plau!

Participaciones de loslectores

Másdebates