Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Catalunya i el debat lingüístic: "Si fóssim independents, això no passaria"

Un hombre camina con su ’estelada’ antes del cierre de campaña en Barcelona.

Un hombre camina con su ’estelada’ antes del cierre de campaña en Barcelona. / AP / FRANCISCO SECO

La diputada Anna Erra va dir que estaria molt bé parlar en català amb tothom. Molta gent quan veu un xinès o un senegalès els parla en castellà, quan en realitat no són pas castellans, sinó xinesos i senegalesos.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que volia dir l'alcaldessa de Vic és que hi ha un costum de pensar que en català no ens entendran i que en castellà sí. Això fa que, a còpia de repetir-ho, aquesta gent no aprengui mai català, i és el peix que es mossega la cua.

L'oposició espanyola ha qualificat d'escàndol la intervenció de la senyora Erra, dient que no coneix la Catalunya real. Què volen dir amb això de la Catalunya real? De Catalunya només n'hi ha una, i és la Catalunya catalana i la gent que ha vingut de fora.

Anglaterra si un anglès de Liverpool veu un espanyol li parlarà en anglès, i segurament el senyor espanyol estarà encantat, doncs així aprendrà l'idioma.

Però aquí no, clar, aquí som racistes, supremacistes i de tot. Això passa perquè no som independents; si ho fóssim això no passaria. De fora vindrà qui de cas ens traurà.

Participaciones de loslectores

Másdebates