Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un nen de 12 anys: El 'bullying' ens fa pitjors persones

Vídeo de la campaña contra el bullying de la Fundación ANAR y Mutua Madrileña. / periodico

Tinc 12 anys i voldria parlar sobre el ‘bullying’ a les escoles. És una cosa innecessària, que no serveix per res però que es fa molt. Hem arribat a un punt on la gent és menys conscient del que fa. Per què som els dominants de la Terra? Perquè pensem, no som animals, som persones humanes amb coneixement de les coses.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El ‘bullying’ ens fa pitjors persones, ens fa creure'ns coses que no són veritat. Avui en dia, és molt freqüent i els nois i noies són, cada cop més, amenaçats per altres persones que es creuen millors que nosaltres.

El ‘bullying’ només trenca els sentiments d'una persona, i l'ésser humà està fet per ser estimat i estimar altres persones. El ‘bullying’ impedeix, a una persona, créixer per dins i per fora.

Jo volia parlar d'això perquè, si algú està amenaçat, que ho digui. Li pots dir a una persona gran, com un professor, el teu pare, la teva mare, etcétera. Pero l’important és dir-ho per solucionar-ho. Això és una reflexió meva que vull compartir amb altres persones. Si tu estàs fent ‘bullying’, pensa perquè i les seves conseqüencies, perquè segur que te’n penediràs. I, si veus algú patint perquè li fan ‘bullying’, ajuda'l.

Participaciones de loslectores

Másdebates