Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Caminar mirant el mòbil és un perill pels vianants

Tres visitantes del congreso internacional de telefonía móvil de Barcelona, en el 2007.

Tres visitantes del congreso internacional de telefonía móvil de Barcelona, en el 2007. / Alberto Estévez (EFE)

El telèfon mòbil s'ha convertit en una eina quotidiana a les nostres vides. Veiem cada dia un gran nombre de persones creuant el carrer, creuant amb el semàfor en vermell, deambulant pels carrers sense aturar la seva trajectòria i tot això utilitzant el telèfon mòbil i sense apartar la vista de la pantalla, molts sense donar-se compte dels perills que això comporta.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Davant d'aquesta situació a Suècia per exemple s'han vist obligats a incorporar una nova senyal al seu codi de circulació. Es tracta d'una senyal triangular de perill en la que surt una parella caminant mentre miren els seus smartphones, sense prestar atenció del que succeeix al seu voltant. El que pretenen amb aquesta senyal és advertir als conductors del perill que suposen els vianants enganxats als seus telèfons mòbils.

Es recomanable fer front a aquesta mala costum que ens fa tant vulnerables i s'ha de prendre mesures preventives per evitar que qualsevol distracció pugui acabar sent un accident fatal.  

Participaciones de loslectores

Másdebates