Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El Camí de Ronda del Roc de Sant Gaietà és perillós pel pas de bicicletes i fins i tot motos"

Senyal de prohibit el pas de bicicletes i motos a l’entrada del Camí de Ronda del Roc de Sant Gaietà (Tarragona). Foto del lector Joan Sobré de Sant Joan de Vilatorrada.

Senyal de prohibit el pas de bicicletes i motos a l’entrada del Camí de Ronda del Roc de Sant Gaietà (Tarragona). Foto del lector Joan Sobré de Sant Joan de Vilatorrada. / Joan Sobré (Sant Joan de Vilatorrada)

Tot i el visible rètol de prohibit passar-hi en bicicletes i motos, a vegades els usuaris fan cas omís del cartell existent a les entrades del Camí de Ronda del Roc de Sant Gaietà fins a la platja llarga de Roda de Berà, on sobretot ara a l'estiu és frequentat per molts vianants, persones de totes les edats i famílies que hi van amb cotxets de nens.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Cada any succeeix el mateix, i en ocasions a més d'ensurts he vist algun accident lleu, però que podria arribar a ser més greu de no posar-hi remei. Poques vegades la Policia Local hi és present per sancionar als infractors, que com a molt reben l'avís de baixar de la bicicleta. Crec que cal posar fil a l'agulla per tal que les persones puguin transitar per aquest bonic paratge que vorejar la mar al llarg de gairebé dos quilòmetres amb la seguretat i la tranquil·litat necessàries.

Aviam si serà possible gaudir del passeig sense rebre cap incidència dels indisciplinats biciclistes i també d'algun motorista.

Participaciones de loslectores

Másdebates