Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Abusos sexuals a menors d'edat

Violencia contra la infancia

Violencia contra la infancia / Eva Filgueira (Save the Children)

No es parla dels casos d’abusos sexuals a menors d’edat. Després de dedicar un projecte de la meva carrera a aquest tema, he pogut veure com la meitat de les víctimes d’agressió sexual són menors, dels quals menys d’un 30% són atesos en centres de salut mental i en el sistema de justícia juvenil. Es tracta d’un tema delicat, en el qual no només els educadors i les famílies han d’estar conscienciades, sinó també els polítics i actuar conseqüentment.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El Govern, tot i haver promès aplicar la llei orgànica de promoció del bon tracte i la erradicació de les violències contra la infància i l’adolescència, encara no ho ha fet. Així doncs, els errors en el sistema judicial se seguiran repetint, deixant de costat el tema i silenciant-lo, com si no tingués cap mena d’importància. Fins quan haurem d’esperar per tal que es comenci a fer justícia en aquests casos? Quants menors més seran abusats, abans que hi hagi cap canvi real?

Participaciones de loslectores

Másdebates