Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Molts dels dirigents independentistes han efectuat una contrarevolució"

Pere Aragonès  en la Conferència Nacional ERC

Pere Aragonès en la Conferència Nacional ERC / ERC

Aviat serà el cinquè aniversari dels atemptats del 17 d'agost a Barcelona i Cambrils. Aquest dia va ser importantíssim, i mai no ho oblidarem. I des de llavors, n'hi ha un abans i un després. Mai no tornarem a ser els mateixos.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I si, a la vida n'hi ha fets inesborrables que ens marquen per a la resta, aquest mateix 2017 vam tenir l'1 d'octubre. I en acabat, els judicis-farsa i la repressió que segueix i seguirà. I el 2020 ens va arribar la pandèmia, i aquest any la invasió d'Ucraïna; i, per rematar-ho, la crisi climàtica.

Fa 15 anys eren pocs els independentistes, la majoria vam fer el salt més tard, i aquesta evolució, per a bona part de la població de base, és irreversible, diguin el que diguin les enquestes interessades. Mentre que, com hem vist i veiem, molts dels dirigents independentistes han efectuat una diguem-ne, contrarevolució, al gir de 180 graus, n'hi han donat un altre, per trobar-se en la situació de partida.

I aquests dirigents 'reevolucionats', en lloc de fer un nou servei al país, i donar-se per amortitzats, intenten continuar dirigint-lo, des dels seus llocs de 'rellevància' o, més ben dit, d'irrellevància', atenent el gir esmentat i efectuant de generació tap.

I ara, havent confirmat les 'males arts' de les clavegueres de l'estat contra Catalunya, i sense haver demanat perdó, ni pel sagnant 17-A, ni per l'espionatge, etc., algú, amb una mica de sensibilitat, ètica i moral, pot confiar en 'dialogar' amb un estat que s'ha mostrat amoral, perpetuant la confidencialitat fins a l'infinit? La nostra generació no tenim dret a conèixer la seva manera d'actuar? Sembla que NO.

Tots coincidim que el diàleg i la negociació, en abstracte, són positius, però quan són utilitzats com un xantatge, una estratègia de l'estat per afeblir el moviment independentista; quan és usat com un troià contra nosaltres...

Participaciones de loslectores

Másdebates