Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Operadores de telefonía: Facilitats per entrar i obstacles per sortir

Que espaioses les portes d'entrada a les grans operadores de telefonia i internet, tot són avantatges i facilitats. En canvi, que estretes a l'hora de sortir-ne.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sol·licitar la baixa dels serveis em va portar alguns disgustos: retrets, assetjament comercial, l'escalada de to en el tracte i, per acabar, amenaces de ser penalitzat a causa d'alguna renovació de contracte en l'aplicació d'una oferta promocional. Tot i amb això, quan l'assumpte sembla resolt i crec haver realitzat el procés de baixa, ningú m'ha fet saber l'obligació de realitzar aquest procés per escrit.

Mesos després la companyia segueix cobrant-me pels serveis. Els truco per saber el perquè i comença el ball d'extensions telefòniques. Explico la meva situació una i una altra vegada, sembla que el repetitiu (tot i que sempre positiu) fil musical no té fi. Trobar l'operadora adequada i disposada em porta diverses trucades i llargs temps d'espera. Finalment descobreixo que, tot i haver-me cobrat la penalització requerida, mai he estat donat de baixa.

Em sumo a la multitud de queixes aplegades pel descontentament envers aquest sector, el tracte imposat per les operadores al petit consumidor resulta abusiu. I em pregunto que, si el tracte amb el client es basa en aquesta dinàmica, quina deu ser la política vers els treballadors?

Participaciones de loslectores

Másdebates