Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La llei de l'etiquetatge s'aplica de manera enganyosa

Fa poc vaig comprar un producte a l’etiqueta del qual indicava “amb oli d'oliva verge” ben destacat. Miro la composició i veig que porta 0,1% d'oli. Un altre producte indica “Fuet (con) pavo” amb un "con" ben petit i en la seva composició llegim que porta un 70% de carn de porc. I així podríem continuar fins a l'infinit.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La llei de l'etiquetatge s’aplica de manera fraudulenta i enganyosa en molts productes i s'ha d'anar amb una lupa per veure el que porta. Hi ha supermercats que venen productes estrangers sense etiqueta en castellà, i trampes, les que es vulguin.

Constantment hi ha cartes que denuncien males pràctiques de les asseguradores de salut , fa anys i no s'hi fa res, potser caldria destacar drets consolidats o un percentatge màxim de preu per a la gent que és clienta de fa anys.

Les assegurances de la llar tenen un munt de clàusules abusives i interpretatives que costen d'entendre i al final et cobreixen ben poca cosa. Els contractes de telefonia (com és possible que encara avui no pugui ser immediat donar-se de baixa o l’obligació d'avisar dos mesos abans per donar-se de baixa?). Hi ha companyies que dos mesos abans diuen que no tenen el preu de la renovació, així et passa el termini.

Fulls de reclamació que no serveixen si la empresa no vol mediar; això hauria de ser obligatori,  i tantes i tantes mancances i no és fa res i passen els anys i tot continua igual. I parlem hores, dies, mesos i anys sobre un monotema i mentrestant res canvia, no es governa , no es fa res.

Participaciones de loslectores

Másdebates