Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

'La La Land', entenc als fans i als detractors

Tráiler de ’La ciudad de las estrellas’ (La La Land). (2016) / periodico

'La La Land' és la pel·lícula favorita dels propers premis Oscar, que agrada molt a uns i gens a d'altres. Es tracta d'un musical amb molts números d'una escenografia i música cantada molt treballades. Alhora és un homenatge als musicals de l'època daurada que als anys 40 o 50 es feien a Hollywood.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Entenc tant el fet que agradi com el que no. Si no t'interessen els musicals serà molt difícil que t'ho passis bé, ja que quasi tot s'hi explica cantant. Si, en canvi, t'agraden, tens sort perquè no se'n fan gaires i pocs com aquest. Personalment crec que el mèrit de l'obra és explicar la història dels somnis de dues persones i la relació entre ells a través d'un guió musical.

Veure-la m'ha fet recordar un dels clàssics musicals que més he vist: 'Cabaret', de Bob Fose, amb Liza Minnelli. Pel·lícula que tornaré a veure. Potser 'La La Land' la torni a veure, però dubto que sigui tantes vegades com els clàssics que ara ho faig.

Participaciones de loslectores

Másdebates