Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els diners del futbolistes

REGATE. Messi, en uno de los partidos de la International Champions Cup.

REGATE. Messi, en uno de los partidos de la International Champions Cup. / REUTERS /E. RUTHERFORD

És un escàndol els diners que es mou en el futbol i a més és immoral. Estic d'acord que no tots podem guanyar el mateix i que persones amb un talent superior a la mitjana, tingui un benefici més substanciós, en particular als quals contribueixen al benestar dels seus conciutadans, com a científics, investigadors, sanitaris... I com no, també als quals ens ajuden al fet que la nostra vida sigui més plaent, com a artistes, restauradores i, és clar, esportistes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que em sembla una aberració és que una persona pugui guanyar a l'any 35 milions d'euros, més de 2,9 al mes, la qual cosa són 97.000 al dia (més de 1,6 milions de les antigues pessetes) i que el sou interprofessional del present any a Espanya és de 9.908 euros. El del president del Govern no arriba als 80.000 i si ho extrapolem a EUA el president Trump cobra uns 371.000 euros anuals. I no m'atreveixo a comparar amb alguns investigadors que es trenquen el cap per trobar una vacuna que salvi a milions de persones, perquè seria penós.

Participaciones de loslectores

Másdebates