Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Ni els antecedents ni l'informe dels mossos han servit per condemnar l'agressor de la meva filla"

El mes de març passat es va celebrar un judici per violència de gènere. El 80% de les víctimes no denuncien, però el cas de la meva filla era tan greu que va seguir procediment d’ofici. La família ens vam presentar com a acusació popular, però el jutge ni ens va prendre declaració ni va admetre cap de les proves que aportàvem.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El jutge va absoldre l’agressor per falta de proves. Ni els antecedents de l'agressor, que actualment està complint condemna per la mateixa causa, denunciat per la seva anterior parella, ni la declaració impecable dels Mossos d'Esquadra, que van irrompre al domicili quan els veïns els van alertar que hi havia una senyora demanant auxili a un balcó, han estat suficients proves per condemnar-lo.

La Justícia no protegeix les víctimes de violència de gènere, impedeix la protecció familiar i ignora la declaració dels Mossos que són els que realment van auxiliar la meva filla. Només creiem en els Serveis Socials i entitats de l'Ajuntament de Barcelona com els PIAD (Punts d'Informació i Atenció a les Dones ) i el SARA (Servei d'Atenció, Recuperació i Acollida), que sempre ens han obert la porta i, per descomptat, en què la propera vegada els Mossos d’Esquadra també arribin a temps.

CARTAS RELACIONADAS

Participaciones de loslectores

Másdebates