Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Dos xiulades a l'himne espanyol i un tractament desigual de la justícia

L'Audiència Nacional ha revocat l'arxivament del cas de la xiulada a l'himne espanyol de la final de Copa de l'any 2015. Però no ha reobert el cas de la xiulada, d'iguals característiques i protagonistes que es produí l'any 2009. El principal motiu que esgrimeix el tribunal és que “l'ambient institucional respecte a la independència de Catalunya en l'any 2009 és molt diferent al del 2015”. És realment curiós, conforme al criteri d'aquest tribunal un acte passa a ser delictiu no pels fets en sí mateixos, ni per si és un acte emmarcat dins la llibertat d'expressió, de reunió o de pensament, simplement “l'ambient institucional ha canviat”.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No dubto que aquesta sàvia decisió s'estudiarà en totes les facultats de dret dels estats democràtics durant dècades com a model de coherència, bon criteri i oportunitat. I s'estudiarà sobretot com la cristal·lina mostra de la seva independència, també davant la situació institucional i política, sense oblidar, però, la futbolística.

Qui sap, finalment aconseguiran que fins i tot jo un dia miri els partits de futbol. Per tot plegat, moltes felicitats i tot el meu reconeixement a la judicatura espanyola. Quan tingui un problema jurídic ara ja sé que el que haig de fer és exiliar-me.

Participaciones de loslectores

Másdebates