Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El Delta de l'Ebre, el paradís de Catalunya

Xavi Llambrich

Espero que qui llegeixi aquesta carta hagi tingut el plaer de visitar  el Delta o viure-hi.  El Delta està format pels nostres avantpassats  que van crear-lo amb les seves pròpies mans ja que no tenien eines, no som "quatre vots" com li va dir el sentor García Albiol al presidente de la Generalitat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els qui vivim al Delta estimem el nostre  territori i no ho fem per vots sinó per gent, per tradició, cultura i  manera de viure. Aqui no valen els vots, sinó arrels i estimació per  la terra on vas nèixer i on vius.

Suposo que vosté, senyor Albiol, no ha tingut el  gust de vindre, i si ha vingut ens ha ignorat, ja que només som pocs  vots, no? Però que sapigui que el diumenge a la gran manifestació Amposta  no ens va fer falta. Ja tindrà el gust de veure que  la gent de les Terres de l'Ebre tenim molts de sentiments per la  nostra terra, i lluitarem per defensar-la sense cap mena de violència,  sinó com van fer els nostres avantpassats: fent-nos sentir.  

Participaciones de loslectores

Másdebates