Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La claredat de l'aritmètica parlamentària

Sesión constitutiva del Parlament.

Sesión constitutiva del Parlament. / JOAN CORTADELLAS

70+8 versus 57 pro 155, d'un total de 135 diputats. De què parla Arrimadas quan diu que la democràcia requereix apartar als independentistes de les institucions catalanes? Per què demonitza als comuns si s'abstenen per donar via lliure a la majoria parlamentària? Per què una persona com ella no obre els ulls i no accepta els resultats de les urnes? Què significa el mot "demofòbia"? S'hauria de preguntar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Una cosa semblant li passa a Mariano Rajoy, vergonyós testimoni de la Gürtel, i al seu homòleg al nostre territori, Xavier Albiol. Tots plegats, la banda del 155 amb l'Iceta i el Pedro inclosos, volen guanyar als despatxos (via Fiscalia, via Poder Judicial o despistant i mirant cap a una altra banda) i no a les urnes. Posen les normes i les urnes amb el seu reglament i ara el volen canviar, a posteriori, perquè han perdut.

L'opció més digna per al restabliment de la Generalitat de Catalunya i l'opció guanyadora, en democràcia, és la que dictamina l'aritmètica parlamentària, pesi a qui pesi. I aquesta no és altra que la del Molt Honorable President Carles Puigdemont, destituït de forma arbitrària, irregular i totalment il·legal, encara que ho vulguin vestir amb llenguatge jurídic certament esbiaixat.

Participaciones de loslectores

Másdebates