Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'una embarassada: "Deixeu-me en pau i aixequeu el cul del seient reservat"

Una mujer embarazada muestra su vientre.

Una mujer embarazada muestra su vientre. / ARCHIVO

Núria Henrich Reverter

Ja és prou dur, i dic bé, prou dur, afrontar un embaràs amb els  conseqüents efectes secundaris (canvis d'humor, sobtades  transformacions físiques, alteracions en la salut, etc.) i efectes  colaterals (canvis en la perspectiva de vida, afrontar noves despeses,  etc) com haver d'escoltar crítiques alienes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

S'entén que és el metge  especialista qui ha de dir-te si pots fumar (sovint és més perjudicial  l'ansietat produïda per deixar-ho), conduir moto (s'entén que una ja  procura no patir cap accident, amb o sense fill al ventre) menjar amb  més abundància (no pel tòpic de menjar per dos, sinó perquè el cos ho  demana i ho necessita), beure amb moderació begudes alcohòliques, etc.

I haver de sentir crítiques a dojo sobre aquestes qüestions més  mirades de desaprovació és bastant desagradable i no ajuda a fer  aquest traspàs que, al cap i a la fi, és el més bonic del món. El  curiós és que aquests/es que parlen sobre la vida dels altres són els  mateixos i les mateixes que no cedeixen el seient del transport públic  a les embarassades que fumen una cigarreta, que van en moto, que beuen  una copeta de vi i que mengen més del que els sembla correcte.

El meu  consell per ells seria: preocupa't per la teva vida i deixa les  responsabilitats dels altres en mans dels altres, gràcies. Ah, i  aixeca el cul del seient reservat!

Cartas relacionadas

Carta de una madre primeriza: "Estoy harta de que todos me digan cómo debo cuidar de mi bebé"

Participaciones de loslectores

Másdebates