El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

Cal unitat política pel procés

JULIO CARBÓ

Banderas republicanas y esteladas en la manifestación de este lunes para pedir un referendo sobre la Monarquía en plaza de Catalunya.

Jordi SotorraBarcelona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Jueves, 20 de abril del 2017 - 11:45 h

Dirigents del Govern de la Generalitat de Catalunya, de Junts pel Sí, del PDECat, d'ERC i de la CUP. La seva actitud davant d'alguns dels problemes que presenta el procés és indignant. Estan jugant amb els sentiments de milers de persones que tenim l'anhel d'un referèndum per aconseguir un desig molt noble i amb un futur esperançador.

Aquests milers de persones que es poden comptar per milions, en cada una de les manifestacions de l'Onze de Setembre, ja han fet el que se'ls va demanar. Ara els toca a vostès, els dirigents polítics. I no poden defraudar a la gent d'aquest país, amb baralles i discussions esterils.

Deixeu-vos de baralles fratricides per mantenir quotes de poder o obtenir possibles vots en el futur. Deixeu-vos de posar pals a les rodes els uns als altres, ara és l'hora d'anar tots junts, és el que toca.

Les decisions que es prenguin, que siguin consensuades. Si us plau, no doneu aquesta impressió de què cada un té el seu propi full de ruta, perquè de full de ruta tant sols n'hi ha d'haver un.

Penseu que amb aquestes baralles el que s'aconsegueix és que els de l'altre costat se'n riguin de nosaltres. I si pensàveu que aquesta tasca seria fàcil, esteu molt equivocats. Això comportarà molts sacrificis, i qui no estigui disposat a assumir-los, que plegui. Segur que hi ha més d'un que amb sentit patriòtic estarà disposat a fer el que faci falta.

Heu d'estar units fins al final del camí, després ja fareu el que calgui. Catalunya no es mereix, en aquest moment ni mai, que doneu aquest trist espectacle de manca d'unitat.

Per favor, unitat pel bé de Catalunya.

Participaciones de los lectores

La gestión, el problema de las pensiones

Miquel González Quintana Manresa

Advent, temps d'esperança

M. Teresa Prat Teixidó Banyoles

Enfilem la recta cap al Nadal. És temps d'Advent, temps d'espera, temps d'esperança. Els qui seguim d'una manera especial l'any litúrgic, que s... Seguir leyendo

La publicidad encubierta de los influencers

Marc López Lobón Barcelona

Hoy en día, hay gran cantidad de inputs que nos llevan al consumismo. La publicidad o épocas marketinianas como la ... Seguir leyendo

Quan una malaltia canvia la forma de viure

Albert Altés Vic

Quan no tens salut descobreixes moltes coses que tenies al teu costat i que ni veies. No cal dir que la companyia ... Seguir leyendo

Documentals que preserven el conxeixement

Eulàlia Isabel Rodríguez Pitarque Torroella de Montgrí

Tenim un passat patrimonial històric que es perd quan no en deixa cap testimoniatge. Hi ha persones, però, que formen part d'aquest passat... Seguir leyendo