Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Barraquisme camí del Park Güell

Al carrer Mare de Déu de Montserrat, al solar de l'antiga Clínica  Quirón, ha tornat el barraquisme, en ple segle XXI. Els milers de  turistes damunt del Bus Turístic tenen una posició privilegiada per poder veure aquest espectacle camí del Park Güell, a la ciutat de  Barcelona, la de Gaudi, oberta al turisme, moderna i activa...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

On és la promesa de l'Ajuntament que en ‘Dossier de  Premsa’ del 22 de gener del 2015, i amb un acta de presentació al mateix solar, prometien el projecte d'iniciativa municipal per construir un centenar d'habitatges amb serveis (tutelats), un casal de gent gran, un casal de barri i un equipament juvenil a més d'un aparcament de 65 places de lloguer?

Segons el ’Dossier de Premsa’ de l'ajuntament, aquesta promoció té un pressupost de 17,.05 milions; estava previst que el primer trimestre del 2015 s'iniciés el concurs del projecte, i que la construcció s'iniciés a la segona meitat d’aquest 2016.

Participaciones de loslectores

Másdebates