Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Barça: 90 minuts d'animació continuada és insuportable

La afición del Barça, en la grada del Camp Nou.

La afición del Barça, en la grada del Camp Nou. / JORDI COTRINA

Sóc soci del Barça i ocupo un seient a la segona graderia del gol nord. Vaig anar l'altre dia a veure el partit de Champions contra el Celtic i, malgrat el resultat i el bon joc, vaig tornar a casa emprenyat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Vull fer la meva queixa contundent per l'actuació de la grada d'animació. La tinc just a sota i és molt molest estar sentint tota l'estona els crits i els bombos d'aquest grup. És tal la intensitat que el meu cervell rep, inevitable i preferentment, el seu soroll i, en segon terme, el partit de futbol. Perquè ens entenguem: imagineu que el vostre veí posa la música amb el volum al màxim, i a més vol penjar un quadre i es posa a picar a la paret amb un senyor martell. Ara imagineu-vos-ho durant 90 minuts.

Jo no estic pas en contra d'animar l'equip, només faltaria, però, i aquí està la clau, de tant en tant, no contínuament. És més, si penses una mica te n'adones que quan una cosa es fa ininterrompudament perd la seva eficàcia, la seva capacitat d'estimular, i fins i tot pot arribar a ser contraproduent. Ho vaig veure en els meus veïns i socis de la zona, molt d'ells també ben molestos, que no s'hi posaven com quan això es fa en alguns moments.

I si creieu que exagero i que això és un fet agradable, que posin aquesta grada a tribuna, sota la llotja i darrere les banquetes. Veureu com el president i el Luis Enrique no la voldran ni en pintura.

Per tot això, prego al club que indiqui a aquestes persones que animin, sí, però de tant en tant i no els 90 minuts sense parar, perquè si no és una tabarra insuportable que impossibilita veure jugar el nostre equip amb la tranquil·litat necessària per a poder-ne gaudir. Gràcies.

Participaciones de loslectores

Másdebates