Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"De cara al 12M, no veig que cap partit proposi erradicar la violència masclista"

Sobre electoral depositado en una urna.

Sobre electoral depositado en una urna. / AYUNTAMIENTO DE RUBÍ

El 2024 està sent un any nefast pel que fa a víctimes del masclisme. Enguany, ja han mort cinc menors víctimes de violència vicària, un tipus de violència masclista en la qual el pare mata al seu fill o filla per fer mal a la mare, i quatre dones han mort en mans de les seves parelles o exparelles. Aquestes xifres són terribles i intolerables, i demostren que hi ha molta feina a fer en l’àmbit polític i també social. Cap societat hauria de normalitzar aquestes xifres, cap home hauria de pensar que pot prendre la dignitat, la llibertat i la vida d’una dona, però encara estem lluny d’arribar-hi.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Queden dues setmanes per a les eleccions i quan mires els programes electorals llegeixes fórmules com ara "Força per governar", "Al costat de la gent", "Un nou començament", "Prou cessions"... Què proposen els partits polítics per prevenir i erradicar la violència masclista?

Abans d’arribar al 12M fixem-nos també en les propostes formulades per evitar més assassinats masclistes. A casa, al carrer i a internet no tolerem actituds violentes cap a les dones ni cap als infants de cap mena. Denunciem-les! Davant de qualsevol sospita, el millor és actuar.

Participaciones de loslectores

Másdebates