Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Agraïment a l'Hospital de Mataró

Una imagen de archivo del Hospital de Mataró. 

Una imagen de archivo del Hospital de Mataró. 

El dimarts 14 de març, el pare, de 79 anys, ingressa d'urgència a l'Hospital de Mataró. A les tres hores ja ens diuen que la cosa no va bé. Preguntem als metges si hauríem de fer venir la família de fora. Ens diuen que està en estat molt greu i que creuen que sí. Som deu germans. El petit treballa a Singapur, no dubte en anar cap a l'aeroport. La meva germana, que viu a Madrid, ja està agafant l'AVE. Néts venen de Madrid, Londres, Oxford... En les següents 15 hores aconseguim estar tots al costat del pare. Ja pensant en acomiadar-nos d'ell. La mare, més forta que mai, ens anima a tots. Fins i tot fa venir un mossèn, que li dóna l'últim sacrament en vida. Hem d'esperar...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Senyors, només vull elogiar amb aquesta carta la professionalitat del servei d'urgències, dels metges, infermeres, fissios, gent de la neteja... Del servei de planta en general. Bon humor i comprensió en tot moment. Suposo que amb les retallades, i tal com està el país, no ha de ser fàcil. Felicitats, Hospital de Mataró. El pare es recupera. Hi han intervingut diversos factors: la seva fortalesa (un home sa i molt esportista), la professionalitat de l'hospital i la fe en Déu de tots els que l'estimem. En nom de tota la família Farell, molts agraïments a tots, familiars i amics. Però sobretot a l'Hospital de Mataró i a tu, mare.

Participaciones de loslectores

Másdebates