25 may 2020

Ir a contenido

Las frases de los candidatos

Palabra de Joan H

Joan Herrera

24 de noviembre:

13.20: "En Mas diu que vol liquidar llegat d'ICV. El que realment vol liquidar es l'esquerra, l'ecologia i l'unic partit que no el fara president."

23 de noviembre

14.00 "Avui estic amb el Juantxo López de Uralde, expresident de Greenpeace, al delta de l'Ebre. El vot ecologista és iC-EUiA. Ecologia és futur"

22 de noviembre

11.00: "El debat d'anit va posar de relleu qui defensa una sortida justa i de progres de la crisi econòmica. Espero haver donat arguments a la gent indecisa."

19 de noviembre

14.15: "Cal blindar la sanitat pública i universal. Amb CiU i PSC la sanitat corre tres perills: copagament, mercantilització i privatització"

18 de noviembre

10.45: "Jo sol no puc canviar la política, però puc fer la meva política més transparent."

17 de noviembre:

 12.45: "Tots els candidats hem de fer un contracte social amb els ciutadans i dir quin patrimoni tenim amb la que esta caient de casos de corrupció".

16 de noviembre:

11.08 h: "La LEC va trencar consensos amb la comunitat educativa, va separar mestres, famílies i el departament. Cal refer el diàleg i la complicitat".

15 de noviembre:

12.37 h: "He visitat el centre de tractament de residus de Vacarisses. Es pot respectar el medi i crear ocupació. El medi ambient és una oportunitat".

14 de noviembre:

13:21 h: "Acabo d'explicar el full de ruta nacional. El més important és evitar que el conflicte que ve de l'Estat no divideixi Catalunya."

13 de noviembre:

20.50 h: "Els joves d'icv-euia em diuen que artur mas proposa un contracte que no voldria ni pels seus propis fills: treballar sense cobrar."

11.48 h.: "ZP prioritza les relacions amb el règim marroquí i els interessos espanyols als drets humans del poble saharaui. És indigne políticament."

12 de noviembre: 

12.56 h: "El PP és el partit de l'odi i de la por. Avui aniré a Badalona a plantar cara a les propostes xenòfobes de Sánchez-Camacho." 

8.50 h: "Ahir Lleida em va donar la força pels propers 15 dies. Explicar sol.lucions d'esquerres i convertir resignacio en esperança. Val la pena lluitar."

14.00: "Avui estic amb Juantxo Lopez de Uralde, expresident de Greenpeace, al delta de l'Ebre . El vot ecologista és ICV-EUiA. Ecologia és futur."