Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

'Un violador en tu camino', el poderós himne del feminisme

Protestas de feministas en las calles de Chile.

Protestas de feministas en las calles de Chile. / Reuters

Les revolucions sempre acaben aportant coses positives a la societat i les protestes de Xile ens han regalat un dels himnes del feminisme. Va ser creat per un col·lectiu feminista de Valparaíso anomenat Las Tesis i porta el nom de 'Un violador en tu camino'.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que el fa tan especial i intens és la 'performance' que l'acompanya, ja que les dones van vestides de festa i porten els ulls tapats. L'objectiu és protestar en contra de les agressions sexuals i reivindica els drets de les dones, que són drets humans. Cada cop que en veig un vídeo se'm posa la pell de gallina, l'efecte és real. És per això que no m'estranya que múltiples col·lectius de dones arreu del món l'han decidit interpretar, traduint-lo a diferents idiomes. 

Gràcies a accions com aquestes cada dia estem més a prop d'enderrocar el patriarcat i aconseguir els drets que totes les dones ens mereixem.

Participaciones de loslectores

Másdebates