Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Em van robar la bossa a Barcelona: Potser hauríem de deixar d'acceptar situacions inacceptables"

Robo violento de un reloj en Barcelona.

Robo violento de un reloj en Barcelona. / CAPTURA DE VÍDEO

Recentment vaig ser víctima d'un robatori a la ciutat de Barcelona. Em van estirar la bossa mentre passejava tranquil·lament amb la meva parella.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El matí següent vaig anar a posar la denúncia, i en explicar els fets a l'oficial de policia, sobtadament em diu "Home! És que a qui se li acut no portar la bossa creuada a Barcelona?".

En aquell moment, un primer sentiment de culpa em va envair, tot i que seguidament vaig pensar que hauria de tenir dret a portar la bossa penjada al braç o a deixar-la a terra i a no haver d'estar amb mil ulls per evitar que em robin al metro. És que potser hauríem de deixar d'acceptar situacions inacceptables?

Justament ahir vaig presenciar com a un turista japonès li estiraven la bossa dalt del tren i sortien corrents just abans que es tanquessin les portes del vagó. Però, és clar, la culpa també és seva per agafar el transport públic a Barcelona.

Participaciones de loslectores

Másdebates